Claus Porto

"De oudste en meest prestigieuze zeepfabriek van Porto in Portugal"

Claus Porto werd opgericht in 1887 door wereldberoemde chemici, Ferdinand Claus en Georges Schwedder. De twee Duitse stichters verkochten het bedrijf aan één van hun stafmedewerkers, Achilles de Brito. Onder zijn deskundige leiding bloeide het bedrijf en werd het de beste zeepfabriek ter wereld. Al spoedig kwamen beroemde parfum- en modehuizen uit Frankrijk, Engeland en Spanje naar Porto om hun zepen door Claus Porto te laten vervaardigen. De fabriek is nog steeds een familiebedrijf.

De collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende geuren die elk hun eigen rijkdom en originele formules hebben. Musgo real is gemaakt uit ingrediënten als lanoline, glycerine, sheaboter en walnotenolie om de hydratatie van de huid te bevorderen en een aangename geur te garanderen.

De collectie omvat zeep, scheerschuim, scheerzeep, aftershave en cologne

Edwin Jagger

 

Edwin Jagger zet de standaard voor nat scheren. Zij zijn sinds 1988 een familiebedrijf waar integriteit, belofte en geïnspireerd ontwerp hand in hand gaan. In twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.

Ze leveren producten naar alle uithoeken van de wereld, en veel toonaangevende merken in het Verenigd Koninkrijk en de VS geven Edwin Jagger de opdracht om exclusieve luxe artikelen voor nat scheren te ontwerpen. De unieke aantrekkingskracht heeft zowel te maken met de persoonlijke inbreng van de eigenaar en oprichter, Neil Jagger, die elk stuk ontwerpt alsook met de absolute aandacht voor detail. Edwin Jagger is het voorbeeld van een traditionele Engelse kwaliteitsstijl in combinatie met een state of the art ontwerp, hoogwaardige productietechnieken en het erfgoed van het Sheffield-vakmanschap. Scents & Senses is distributeur voor Edwin Jagger in de Benelux.